14 de març 2010

BUFALÀ


Avui m'he mirat la pàgina web de la Plataforma Ciutadana de Bufalà. L'he trobada molt interessant i cal animar la gent i les entitats que hi participen a continuar endavant.
M'estimo aquest barri. He passat molts anys de la meva vida professional als seus centres educatius com a assessora de l'EAP: CEIP Planas i Casals, CEIP Bufalà, IES Pompeu Fabra, IES Albéniz, Escola Especial Can Barriga. Amb tots ells hem compartit unes il·lusions i una tasca educativa que han creat lligams; he après molt de tots els seus professionals.
Recordo encara quan el Planas estava a Can Ruti,a tocar dels pins i ja al barri de Bufalà, l'acollida que sempre han tingut envers experiències inclusives compartides amb l'escola especial, els professionals del seu claustre que han maldat per anar avançant en l'educació dels infants. Els primers passos del Bufalà amb un equip directiu amb molta força i empenta que van construint l'escola tenint en compte els infants i les famílies, un equip jove i entregat. L'acolliment de l'Albéniz on sempre m'he sentit com a casa i l'ajuda mútua per anar cercant diferents maneres de treballar amb els adolescents. L'esperit del Pompeu que, malgrat les dificultats, ha intentat entendre als alumnes amb més necessitats. I finalment, els equips directius i tots els professionals de l'escola especial Can Barriga, per la il·lusió, l'entrega i les ganes d'anar avançant en la inclusió dels seus infants compartint i ajudant als mestres de l'escola ordinària a entendre els alumnes amb greus afectacions.
A tots ells, moltes gràcies per tots aquests anys.
Fotos: Can Barriga, Can Bufalà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada