16 de febrer 2012

365 contes

Sembla que estem a punt d'aconseguir la publicació del llibre que recull els 365 contes!!!! Gràcies a la feina abnegada, constant, valenta, sense defallir i amb total fe i esperança de l'amfitriona de Tortosa: Bajoqueta, bajoqueta.
Tots i totes les autores han participat segons les seves possibilitats i disponibilitats i cada vegada ho veiem més aprop.
Temps era temps... començaven els contes. I conte contat, conte acabat!! Sortirà el llibre, però esperem que en puguin sortir més, tants com 365!! Una fita històrica que un grup d'eixelebrats contaires s'han fet seva, amb entusiasme, llegint, escrivint, posant veus, posant música, posant dibuix i portada i fent propaganda,.. perquè després diguin que "el país" no és emprenedor.
Era una vegada..... una noia que va fer un blog............ i va aconseguir reunir més de 365 contes............ que va anar escampant i fent grans i grans. I es crearen llaços d'amistat i tots gaudien de la lectura dels altres. Venien de totes les terres des de Salses a Guardamar i més enllà, on la gent encara gaudia escoltant històries a la vora del foc. Ui! quin fred! En les llargues nits d'hivern, en les curtes nits d'estiu, un llibre els acompanyava sempre, perquè era l'esforç quotidià de tots. I la Bajoqueta s'ho mirà satisfeta i va somriure i va pensar que la feina estava ben feta. I tots seguiren escrivint fins a la fi dels seus dies i crearen una xarxa que ningú gosà trencar.
A tots els seguidors dels contes: fins aviat!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada