14 d’abril 2013

Restitució Monument II República

Mica en mica anem recuperant la nostra història, aquella que ens han amagat o falsejat any rere any. Està bé, que en nom de tots els homes i dones que van fer possible els nostres dies, recordem i agraïm el seu esforç, la seva il·lusió per un demà millor. Hem pujat al Tibidabo. Agraïm la gentilesa dels transports del Tibidabo que han fet que els cantaires poguéssim pujar abans d'hora i sense despeses.
La coral Poble que Canta ha participat als actes de Restitució del Monument a la Segona República, al lloc on Francesc Macià va proclamar a través de Radio Barcelona, el 14 d'abril de 1931, la República Catalana.
S'ha cantat la Marsellesa adaptada per en Clavé, El Cant del Poble, La Cançó de la Barca, el Cant de la Senyera, Els Segadors, Guanyarem la Llibertat.
He trobat a faltar molta gent d'Esquerra Republicana, he trobat a faltar "autoritats", però també es veritat que és la gent del carrer la que vetlla per la història del passat, del present i del demà. Gràcies a la Comissió a la Dignitat i a tots els voluntaris que han fet possible l'acte aquest matí de primavera al Tibidabo; gràcies al Toni Cruanyes i a tots els que hi han participat.
http://videos.lavanguardia.com/politica/20130414/54371209382/barcelona-monumento-republica-catalana.html

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada