09 de juny 2018

SRI LANKA: Primer concurs Fotografia

Primer de tot gràcies a tots els que heu participat en el primer Concurs Fotogràfic Viatge Sri Lanka (2) 2018. Un concurs de fotografia ideat pels viatgers del taller-viatge a aquesta illa que forma una mena d'apèndix de la Índia i del que en guardem molts bons records. Van ser uns dies viscuts al màxim amb la natura, amb la fauna i la flora i amb el relax i tranquil·litat que caracteritzen el país ple de vegetació i espècies, de fauna i flora i en companyia d'un grup que va facilitar a tothora la bona marxa del viatge.
Vam idear un concurs fotogràfic ja que tothom feia fotos a dojo. No us penseu: amb bases, consulta popular i jurat de solvència fotogràfica i professional i tot! I amb premis de veritat!: la fotografia emmarcada per a poder penjar i un paquet de "papadam", pasta que fregida amb oli de coco va fer la nostra delícia en tots els àpats del viatge, tant a Ecolanka com en d'altres restaurants.
Tots vam poder presentar cinc fotos dins d'alguna de les modalitats de: flora, fauna, vida del país, vida del grup de viatgers i natura o paisatge en general. Cadascú triava les deu millors fotos de les presentades i aquesta selecció de deu passava al jurat professional, al qui donem les més merescudes gràcies ja que han col·laborat gratuïtament i sense cap afany de lucre. Així, la Dolors Giménez de Badalona, el Txema Trull de Girona i el Gorka Montiel del País Basc van emetre el veredicte oficial sobre les deu millors fotos presentades.

1r Premi Peixos Xabi Montiel
1r premi: Pseudònim, Lanka Trip, Fotografia: Peixos de Xabi Montiel (ei!, el fill no sabia que el seu pare havia presentat fotos!)
2n Premi Colors del Paradís, Núria Comas




2n premi: Pseudònim, Calantaka17, Fotografia: Colors del paradís de Núria Comas (la Dolors Giménez no va saber en cap moment a qui votava)


3r Premi, Mans que treballen, Ramon Josa




3r premi: Pseudònim Fina Canyella, Fotografia: Mans que treballen de Ramon Josa (no!, el Txema crec que no el coneix!)


Cadascú participava amb un pseudònim que no es va desvelar fins el sopar de l'entrega de premis al restaurant La Contrasenya on vam estar molt ben acollits i vam fer un àpat a la mesura dels paladars més exigents.
Com a participant i com a guanyadora del segon premi, dono les gràcies a totes les companyes i companys del viatge, al jurat, als organitzadors del viatge per a fer-lo possible i a les persones que van estar en l'organització del concurs, especialment a l'Agnès Eritja, companya d'estudis i feina de tants i tants anys!
Ah! i al seu marit que ha hagut d'aguantar tots els correus, mails i circumstàncies d'aquesta tasca!
A tothom, moltes gràcies!
Esperem que aquest concurs encetat en aquest viatge tingui continuïtat en tots els viatges organitzats per la Carme Bosch, remeiera i entesa en plantes medicinals, de la que podeu seguir les activitats a la seva pàgina web http://www.carmebosch.cat
Aquí hem adjuntat les deu fotografies finalistes que corresponen a: Xabi Montiel, Núria Comas, Ramon Josa, Encarna Pellejero, Agnès Eritja, Núria Martí.
Fins la propera, companyes i companys!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada