12 d’agost 2010

Capital de la Cultura Catalana??

Bona la noticia del diari El Punt d'avui. En ple any de la capitalitat de la cultura catalana i a dos dies de la Festa Major, ens permetem el luxe de suspendre l'Escola de Música Tradicional que funcionava a Canyadó des de fa 11 anys. Els gegants ballaran al sò dels crits dels assistents, perquè de gralles potser ja no n'hi haurà... És llastimós que sempre s'acabi retirant ajuts als mateixos temes: la música, la cultura, l'educació,.... I què en farem de tants càrrecs polítics si no tindran res a gestionar?
El cap de setmana vaig ser a Ordino on uns grups, val a dir que no gaires, continuaven amb il·lusió la permanència d'uns instruments que han estat a punt de desaparèixer, i una regidora de cultura, que anava amunt i avall, procurava que la qualitat fós notòria i que la gent participés en la trobada de Buners. 
Ens quedem sense cinemes, tenim una biblioteca, la programació de teatre "justeta" (practicament han desaparegut els grups de teatre d'aficionats), la música fa ben poca cosa (ni una sala de concerts, ni el famós auditori), encara que salvem el Conservatori,... Això si, estem esperant el "Corte Inglés"....
Quina pena, badalonins, quina pena!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada