01 de gener 2016

2016: BON DIA!

Una salutació al nou any que comença. Avui, tot són desitjos de bona esperança, d'il·lusió, de perspectives a llarg plaç; no endebades queden encara 365 dies i unes hores dels 366 d'aquest any de traspàs que es permeten pensar que hi ha temps per a tot, per decidir què farem cada dia que no hàgim fet ja. Així com ahir tot ens encarava al passat, amb els eterns balanços de tot tipus, avui tot ens encara al futur: serem millors, serem més bons, més solidaris i aconseguirem allò que tant hem buscat, allò pel que hem lluitat dia rere dia.
Els dies que passin ens donaran o no la raó. Ara, despenjarem els calendaris i en posarem d'altres i ens els mirarem amb emoció; farem plans per les vacances i els ponts (que tant de bo siguin molts!); pensarem a quins cursos, concerts, teatres, xerrades anirem; i farem bons propòsits per a fer dietes i exercicis.
Avui, encara és un dia d'impas, un dia de calma i de despertar lent, un dia de solitud als carrers de les grans ciutats. Avui ens retrobarem amb el millor de nosaltres mateixos; demà, ja veurem!
Demà tornarem a recomençar, a encarar les nostres pors i les nostres fantasies i a esperar canvis que potser no vindran. Com les onades que trenquen a la platja, com les barques silents que veuen el despertar de cada matí, des de Badalona, un bon any a tothom i que puguem dir, quan l'hàgim acabat que hem aconseguit les nostres fites com a persones i com a país.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada