18 d’abril 2010

Hem perdut la dignitat

Després de la noticia d'aquests dies, i anys, sobre el Tribunal Constitucional i havent sentit les respostes dels nostres polítics, crec, sincerament, que hem perdut la dignitat. A què vé, per tota resposta de la més alta representació del país, demanar la renovació dels membres del Tribunal?
A veure, l'Estatut va ser redactat pel govern que ens governa, és a dir, per molts dels polítics que hi ha encara al seient del Parlament; va ser signat per ells, aprovat pel Parlament, refrendat pels catalans, fins i tot per les Corts!... i resulta que hem d'estar esperant una "sentència" com si fóssim criminals fascinerosos i engarjolats. Senyors, quina sentència pot ser més democràtica que el que van voler molts catalans? I resulta que després de 4 anys, no 4 dies, si no 4 anys, tot el que se'ns acut és demanar la renovació d'un Tribunal per a que pugui dictar "sentència".
Sincerament, no ho acabo d'entendre. I això que jo sóc de les que no el va votar, de les que crec que s'ha d'anar més enllà d'un Estatut amb permís de Madrid.
Us convido a llegir aquets articles del diari Avui que crec que han estat molt encertats:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada