28 de setembre 2011

365 Contes

Durant 1 any, 365 dies, un centenar de persones vem participar al bloc 365 contes i vem anar publicant contes fins arribar als 365. L'ànima del Bloc, la Mònica, en va tenir cura i hi va esmerçar hores i hores. la intenció era la seva publicació en un llibre que els recollís. Tot i que la proposta la va fer una editorial, sembla que allò que s'havia acordat no ha pogut ser i, de moment, no s'ha pògut editar. Era una iniciativa magnífica que partia de la voluntat, en primer lloc de la blocaire i de tots els que vem participar-hi amb il·lusió i desinterès. És llàtima que iniciatives d'aquestes, per altra banda premiades com a blog, no es puguin acabar. Sembla que el món editorial és un món complexe al que no pots accedir si no estàs introduit o no coneixes algú de bona mà; llàtima, com tantes altres iniciatives ciutadanes, populars i voluntaries.
Hem encetat un camí a través del Facebook, on us podeu fer amics dels contaires.
Esperem que això no mermi les il·lusions, l'esforç i la tenacitat dels escriptors i dels lectors. Potser ara que sembla que es farà una llei per enaltir els valors d'aquest país, podrem comptar amb l'esforç, la voluntat, la solidaritat, l'empenta a iniciatives d'aquesta mena.
Podeu trobar l'enllaç del bloc i llegir els contes:
http://365contes.blogspot.com/
També podeu fer-vos amics al facebook:    http://www.facebook.com/profile.php?id=100002976471018&sk=info

1 comentari:

  1. Per sort si que sortirà el llibre ja ho saps. Per a tossuda jo jajajaja.

    Avui parlava amb una noia sobre la desesperació de poder voler fer-ho amb alguna editorial de les tradicionals. No he rebut ni una sola contesta de cap del munt d'editorials amb les que em vaig posar en contacte. Però per sort no se m'han passat les ganes d'acabar este gran projecte, cada cop està més prop el dia que sortirà el llibre :)

    ResponElimina