20 de desembre 2015

Santa Cecilia de Grevolosa

Una sortida més per un dels paisatges desconeguts de Catalunya. Us heu d'arribar a Castellfollit de Boix. Si hi aneu per Manresa, agafeu l'Eix en direcció Lleida i passat Rajadell hi ha la sortida. Si hi aneu per l'autovia d'Igualada, heu de sortir a Òdena i passat el poble hi ha un trencant a la dreta que mena a Castellfollit. Passareu per una zona cremada tant per un cantó com per l'altre; és el que té l'estiu a casa nostra!
El Cogulló
Santa Cecília de Grevolosa
Sant Miquel de Grevolosa
Des de Castellfollit hi ha una pista que passant pel Cogulló i per les runes de Sant Miquel de Grevolosa du fins a Santa Cecília, al cim d'un espadat des d'on s'albira una bona vista del Pirineu, avui poc nevat i Montserrat, sempre present en les nostres contrades. És una excursió força planera i que fa de bon caminar entre pins i garrics. Com que ja som propers a Nadal, hi ha hagut torrons, neules i licor d'herbes amb la participació de tothom. i una cantada de nadales per la recentment estrenada coral de la secció de càmping del CEC, amb directora i tot!
De tornada una bona clareta al bar del poble i un a reveure fins l'any vinent que està a la cantonada!

2 comentaris:

  1. És un plaer llegir els teus escrits de les caminades, per molts anys Núria puguis gaudir de tot el que t'envolta i ens ho comuniquis. gràcies sembla sembla que jo també trepitjava els camins.

    ResponElimina