28 de juny 2016

Bones vacances

Ja som a finals de curs. Sí, encara que ja porto un any i mig llarg de jubilada, encara continuo tenint la sensació de finals de curs. I és que sembla que s'acabi tot el mes de juny! Els cursets, les xerrades, els concerts, les excursions i les trobades amb la gent. He tancat ja el curs de Conte de l'Ateneu, les sortides de dijous del CEC, els assajos a l'Orfeó, l'abonament de l'Auditori i del Palau. Ara estem en la fase dels dinars i sopars: amb la gent de l'EAP, tot i que encara ens queda la jubilació de l'Anna, amb les companyes de reeducacions d'anys enrere, amb el grup del GIEE (les peixets, ens diem, perquè ens trobem a fer un peixet a la Paradeta), les xocolates amb les mestres (totes jubilades menys una que ens ajuda en la pensió), els dinars amb l'altra mestra de l'escola de més amunt (avui hem fet l'últim), amb les amigues de Sabadell (encara que a finals de juliol anem amb la Maria al Balneari), amb la tieta de Barcelona (en queda un!) i els que van caient per aquí i per allà.
L'escola de música que tinc aquí al costat també ha tancat portes i això ho agraeixo amb escreix; ara em puc posar a llegir al pati sense sentir crits, ni xiscles ni tamboret. Pago, però, la torna de cada any quan, per aquestes dates, es posen a fer obres i picar a les vuit del matí.
Però, no tot és tancament. També és l'hora de decidir què faràs l'any vinent. Ara arriben totes les propostes d'inscripció i matrícula de cursos i cursets i t'entra com un estrès en un moment en el que a l'únic que aspires és a agafar un bon llibre i posar-te sota l'ombra de l'om!
I de moment, no m'he apuntat enlloc perquè estic feta un mar de dubtes i amb la calor no puc pensar!
Demà em penso remullar a la Ribera Salada i després un tec al Cap del Pla i potser així aclarir-me.
Com que ja estic de vacances tot l'any, a l'agost faig bondat i no em moc gaire i al setembre ja farem alguna coseta abans de tornar a començar les activitats si és que he decidit fer-ne!
Recordo, cada vegada més vagament, per sort!, que a l'EAP ara era moment de memòries i revisions i valoracions d'objectius i propostes de millora i formacions comprimides i reunions al voltant d'una taula d'un segon pis d'un institut que t'hi desfeies de calorada (llàstima, ara ja tenen aire condicionat!). Quan es tornava al setembre, la majoria ja no recordava res i s'havia de tornar a revisar i fer plans de treball per l'equip i de centres i acabar algun dictamen pendent d'última hora. He recordat això en el dinar d'avui amb una companya eapera i una mestra d'EE (educació especial) que té l'humor de fer de voluntària a l'escola on treballava, i m'ha sonat tot com passat, com conegut, com en vies de ser oblidat. I potser per això, no em decideixo a matricular-me de res ni a planificar tant el temps, que, penso, que també és bo perdre una mica. Només una mica, eh!
 
Bon final de curs, doncs, a tothom. Fins el curs vinent i bones vacances als que les heu estat esperant tant!

Ah! I bona revetlla de SANT PERE!         

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada